مدیریت اتحادیه کفاشان دستدوز مهم ترین نقص صنعت کفش را اجرای اشتباه مالیات بر ارزش افزوده دانست و گفت: اساسا مالیات برارزش افزوده می بایست در پایانی حلقه ایجاد از خریدار دریافت شود خیر از ایجاد کننده زیرا ساخت کننده به برهان این سیاست نادرست یکسری مرحله باید مالیات بر قیمت افزوده بپردازد و همین نکته غیررقابتی بودن ساخت را به صنعت کشورمان زور کرده میباشد . کیف زنانه
او
تصریح کرد: روز جاری صنعت کفش کشور ایران حداقل سه بار مالیات بر قیمت افزوده پرداخت می نماید درحالی که صرفا براساس ضابطه می تواند نتیجه ۱۰ درصدی بر تولید ها خویش جهت فروش اعمال کند اکنون سئوال این میباشد که حقیقتا توقع داریم ایجاد کفش کشور ایران رونق بگیرد؟ به گفته وی نگرانی مهم اینجاست که در همین موقعیت که حداقل ۳۰ درصد به هزینههای ایجاد کفش داخلی افزوده شده و خبری از سودآوری نمیباشد واردکنندگان (اغلب غیرقانونی) کفشی را که ۵۰ دلار خریداری کردهاند در بازار با قیمتی بالاتر از یک میلیون تومان می فروشند .
شجری به خبرنگار ما گفت: هزینه تولید شغل در صنعت کفش یک دهم سرمایهگذاری در صنعت خودروسازی (حداقل ۳۰۰ میلیون تومان به ازای هر مجال شغل) هست و قابل دقت نیز اینکه قیمت افزوده بالاتری به خود ختصاص خواهد اعطا کرد ولی زیرا لابی صنعت کفش همانند لابی صنعت خودروی کشورمان قوی نیست کمتر به آن دقت شده و حال و روز نیکی ندارد .