charmsara

charmsara

charmsara

charmsara

چرا ۷۰ درصد لوازم ورزشی کشور وارداتی است؟

بسیاری از مرکز ها تولیدیِ اثاثیه ورزشی در کشور‌ایران با ساکن شدن و رخوت مواجه گردیده اند، حوزه ای که از گنجایش های اشتغالزایی بالایی برخوردار است، البته واردات بی راه و روش به مثابه آفتی مخرب،آنها را به سمت رکود و افول سوق داده می‌باشد . 
بازار اثاثیه ورزشی در جهان از نمونه حوزه های اقتصادی و تولیدی به شمار می رود که از رونق و گردش مالی قابل توجهی برخوردار هست .اکثری از ساخت کنندگانِ اسم آوازه جهان در میدان مذکور(لوازم ورزشی)در زمره شرکت ها و شرکت های قدرتمند اقتصادی دنیا قرار دارا‌هستند و همین فرمان موید سود آوری بالای اقتصادی فعالیت در این میدان هست . 
سوای تردید با توجه به جمعیت ۸۰ میلیونی جمهوری اسلامی ایران و بافت جمعیتی برنا کشورمان در صورت حمایت دستگاه های ذی ربط و تامین پیش نیازهای لازم،رونق صنعت ذکر شده می تواند اکثری از باخت های اقتصادی میهن را مرتفع کند امری که حصول و تحقق آن نیازمند افزایش کمی وکیفی تولیدها ورزشی و نفوذ و تسخیر بازارهای صادراتی انگیزه هست . 
با تمامی این اوصاف و به رغم ظرفیت های زیاد متفاوت مو جود در این عرصه،رکود حاکم بر فضای اقتصادی مرزو بوم در سال‌ها اخیر بازار لوزام ورزشی را با مشکلات جدی و عدیده ای مواجه ساخته میباشد . 
از دیگر سو،واردات انبوه اثاثیه ورزشی،مزید بر علت گردیده است تا مشکلات تولیدکنندگان داخلی بیش از پیش فزونی یابد . 
با توجه به ارزش تمام گردیده حداقلی تولیدها خارجی در بسیاری از کالاها و محصولات(ازجمله اسباب ورزشی)اقبال جامعه به ایجاد خارجی بیشتر به حیث می برسد و می طلبد با اتخاذ تدابیر،ضریب بخت به تولید ها و تولیدها ایرانی با ارتقا هر چه بیشتری همپا شود . 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.