اکبر زاهدی در رابطه با وضعیت ساخت کفش در اصفهان اظهار داشت: خلل ها حوزه تولید کفش در اصفهان که در قبلی سرآمد کفش کشورایران بوده در سه حوزه قابل توصیف هست .
مدیر صنف کفاشان استان اصفهان همینطور تصریح کرد: در برخی اقلام کفش و پاپوش، به عامل بالا بودن قیمت تمامشده قدرتمند به رقابت با اجناس قاچاق نیستیم و تعرفهگذاری غیر مناسب هم در این دستور مزید بر علت شده میباشد .
به گفته زاهدی، هزینههای زیادی از سوی دولت به عناوین متفاوت از تولیدکنندگان اخذ می شود که این هزینهها، همگی میدان را برای رقابت تنگ می نماید .
او تأکید کرد: راه حل خروج صنعت کفش از این مشکلات، تمرکز بر صادرات میباشد که آن نیز نیاز به تأمین زیرساختها و حالت مطلوب از سوی دولت داراست و با فشارهای فعلی به تولیدکننده نمیتوان قدرت صادراتی آن را ارتقاء بخشید و آرزو به کاهش قیمت تمامشده کفش داشت .
مدیر صنف کفاشان استان اصفهان با اشاره به واردات کفش از ترکیه به تبریز ابراز داشت: دولت ترکیه برای تولیدکنندگان کفش خویش یارانه صادراتی در نظر گرفته و این فرمان موجب ارتقاء قدرت رقابت آنها و رسوخ به بازارهای ایران میشود .
این فعال صنعت کفش همینطور اعلام داشت: بانکها در پرداخت وام هیچ همکاری با تولیدکنندگان کوچک و میانگین نمیکنند و با نرخهای فعلی، دریافت وام صرفه اقتصادی ندارد .
زاهدی در ادامه مطرح کرد: در حال حاضر ۵۰۰ کارگاه، ۸ کارخانه و بیش از هزار مغازه در حوزه کفش در استان اصفهان درگیر به عمل هستند، اما چه بسا یکی از این واحدها هم نتوانسته در طرح پرداخت تسهیلات ۱۶ هزار میلیاردی دولت به بنگاههای کوچک و متوسط، وام دریافت نماید .
وی تصریح کرد: پیشتر قرار بود شرکت شهرکهای صنعتی از محل صندوق مهر امام رضا تسهیلاتی در اختیار این صنف قرار دهد که آن هم محقق نشد .